Ons team

Wortel Hondenvoer

Gezonde stofjes

Waarom hoor ik je denken ... Honden eten toch vlees! Verse groente & fruit zitten boordevol gezonde stofjes die zorgen voor een gezonde hondendarm en die is essentieel ter voorkoming van ziektes. Deze stofjes zitten niet in brokken of vlees!

Meng onze mixen met je reguliere hondenvoer of geef het in een dogtoy, zoals een lickimat, kong of slowfeeder.Lees hier meer over groente & fruit voor je hond.
Gezond en Duurzame Hondenvoer

De Carnivoor ...

Honden stammen toch af van wolven ... Precies en die jagen op kleine herbivoren. Wist je dat zij als eerste de darmen van de prooi eten? Het deel waar al die goede plantenstofjes in zitten. In brokken ontbreken deze levende enzymen en in de meest KVV zit geen of minimaal groente & fruit.

Mmmhhh, is dat de reden waarom mijn hond zo vrolijk aan de grassprietjes knabbelt als ik even niet oplet ;)

Lees hier meer over de evolutie van de hond & voeding.
Liefde Voor De Honden

VriesVers & Duurzaam

Niet alle groente & fruit zijn geschikt. Ook hebben honden geen maaltanden, waardoor de cellulose structuren niet kunnen breken om de plantenstofjes op te kunnen nemen. Alle onze producten zijn Dog-Proof en vers bereid, gemalen en vervolgens ingevroren om zoveel mogelijk van de gezonde stofjes te behouden.
Met onze producten ben je niet alleen natuurlijk, lekker en gezond bezig, maar ook duuzaam!

Lees hier wat je nog meer kan doen om jullie ecologische pootafdruk te verlagen.
Snel Bezorgd Hondenvoer

Snel bezorgd

Na het plaatsen van jouw bestelling op maandag t/m donderdag worden de cups binnen 24 uur verzonden in speciale verpakkingen zodat deze bevroren aankomt.

We werken momenteel nog even met Same Day Delivery. S'ochtends wordt je product aangeboden en s'avonds wordt het bij je bezorgd. Liever kopen in een winkel?
Check ook onze

verkooppunten

Ook zo benieuwd naar nieuwe smaken en het laatste nieuws?